joi, 7 februarie 2013

Mai astia cu roti ! aveti liber acum la calcat !

Na am trăito și pe asta , să omori oameni și să nu faci pușcărie , dar trăim în România și nimic nu ar mai trebui să ne surprindă .

Astăzi sa dat sentința definitivă în cazul Huidu  Șerban , judecătorii au găsit de cuviință să nu-l încarcereze pe dl. Șerban Huidu  ci doar săi dea o pedeapsă de 4 ani cu suspendare .
Mă întreb , dacă  nu era vorba de Huidu sau dacă el nu ar fi fost o persoană cunoscută ce sentință ar fi dat acei Dumnezei care hotărăsc cine omoară și scapă și cine nu .
Când vezi că pe un amărât îl arestează și îi dă ani grei de pușcărie fiindcă a furat o căruță de lemne să nu-i înghețe familia sau fură unul ceva de mâncare - de foame , și vezi că unul omoară oameni , indiferent de circumstanțe , nu face nici o zi de pușcărie începi să îți pui întrebări serioase dacă să te mai încrezi în justiție sau dacă să te mai supui legilor .
Păi acum toți șoferii pot crede că e liber la omorât oameni cu mașina că nu pățesc nimic , aveți liber la călcat oameni dl-or șoferi că nu pățiți nimic , e ceva normal pentru justiția Română .
Ce sa întâmplat astăzi este din prisma mea , o bătaie de joc adusă cetățenilor o palmă aspră pe obrazul justiției și o batjocură față de  familiile   îndoliate .
Spuneți și voi ce să mai credem ?

2 comentarii:

  1. Daca nu era o persoana publica atat de cunoscuta ar fi luat doar 2 ani si tot cu suspendare.
    Diferenta intre un furt - fapta savarsita cu intentie - si un accident auto din culpa(conducatorul nefiind baut) este mare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu cunosc cazul , dar din ce sa spus și din ce se știe despre Huidu - că nu e la prima abatere în circulație , putem doar deduce și a ne exprima subiectiv .
      Dar la momentul accidentului a depășit inia continuă - o abatere ., și a doua abatere gravă e că a depășit limita de viteză cu 40 Km/oră , deci despre ce vorbim !?

      Ștergere