miercuri, 16 ianuarie 2013

Politistele si agresorii lor sexuali

De câteva săptămîni văd că a luat amploare subiectul cu „ politistele agresate sexual ”  e pe toate tabloidele si tv , mai înainte a fost subiectul cu Sergiu Nicolaescu  .
Nu înteleg de ce până acum nu au depus plângere sau nu au făcut publică problema lor , dacă plângerea nu a fost luată în seamă de superiorii lor .

            De ce a trebuit să treacă luni de zile sau ani ca tu , victimă ,sa actionezi ?
            De ce teai complăcut în a fi agresată sexual de coleg sau șef ?
Dacă ai integritate , coloană vertebrală , tărie de caracter , ai fi actionat în secunda următoare în așa manieră încât agresorul ar fi fost descurajat la o viitoare tentativă , sau ai fi luat măsurile de vigoare imediat nu peste luni sau ani de zile .

            Dar hai să fim serioși , dacă tu ai acceptat tacit sau voit avansurile , de ce te plângi acum .
            Dar de ce ai fi acceptat avansurile !?
            Poate fiindcă ti sa promis o mică avansare ?
            Poate fiindcă ai beneficiat sau ai avut promisiunea unor altfel de beneficii ?
            Poate ti sa promis că nu te dă afară la restructurare ?

Înțeleg slăbiciunea de moment , ai acceptat tacit sau voit sau oricum agresiunea pentru a beneficia de unele avantaje , poate ai ajuns și să beneficiezi de ele , dar nu înteleg idignarea lor din prezent .
Sau au fost chiar așa de naive încât să creadă ca dacă se culcă o dată cu șefu , gata , e rezolvată treaba .
Păi ai văzut urs care să se ungă pe bot de miere și să nu mai vrea după acea .

Partea proastă e că așa ceva nu ar trebui să se întâmple întro instituție de stat .
Partea proastă e , că dacă au cedat, indiferent de motiv, arată ce caracter au unii care sunt puși - puse acolo să ne apere .

Dacă ei - ele cedează , si se întâmplă asemenea lucruri între ei acolo , ce să ne așteptăm de la ei pe stradă unde sunt supuși la tot felul de presiuni și agresiuni , înseamnă că vor ceda și acolo pe stradă în fața agresorului sau interlopului .

Și rămân cu întrebarea !?
Noi ăștia simplii , restu cetățenilor ce să facem ?  , când cei care iam pus acolo sau sunt puși acolo să ne apere , vedem că ei cedează din interior !.






4 comentarii:

  1. Coruptia in acest sistem este atat de mare incat nu ai curaj sa spui adevarul Am lucrat in acest sistem si stiu ce inseamna sa te ridici si sa-ti ceri drepturile, sa vrei sa devii un angajat corect. Esti mancat de viu !
    Nu mai departe, un caz concret, am sesizat si fostul ministru de interne pt abuzurile sefilor din Jandarmeria Satmareana si nu au vrut sa trimita o echipa de control sa verifice. In continuare isi fac de cap toti !
    Unul caz il gasesti aici : http://mierea-de-albine.blogspot.ro/2011/12/cum-demonstram-ca-suntem-romani.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt de acord cu tine ca coruptia e mare , si ca e greu ca un singur individ sa se opuna într-o colectivitate unde el e singur înpotriva tuturor .
      Eu doar am nedumeririle fata de cea ce se întampla , cum accepti sa fi agresata violata si nu iei masuri imediate sau sa te impui în asa fel încat sa fi luat în seama .
      Poti pur si simplu filma ascuns , înregistra audio , etc .
      Si daca superiori nu fac ordine , te duci cu dovezile la tv .
      De ce acum se misca treburile , cand tv-ul face gargara , de ce nau denuntat de la început la tv , nu dupa 2 ani de acceptare de a fi folosita ca carpa de sters p...lele superioare .

      Ștergere
  2. Daniel, pt a intelege prin ce a trecut aceasta femeie, trebuie sa fi lucrat in acest sistem corupt numit MAI. Coruptia nu este in strada, este in birourile acestui minister si se acopera unii pe altii. Este exact la fel ca si in SANATATE, doctorii omoara pe capete oameni din vina lor si sunt verificati de catre colegii lor.
    Daca iti faci treaba de corupt, faci abuzuri, pe functia pe care o ai si esti o sluga credincioasa pana la sfarsit, o sa fii acoperit de orice control. Am cerut in nenumarate randuri un control din partea MAI, dar nu s-au sinchisit. Au trimis o tentativa de control, un colonel, care a refuzat sa controleze ceea ce l-am rugat, pe motiv ca nu are timp la dispozitie. Binenteles acest control a venit doar sa musamalizeze acest filmulet http://www.youtube.com/watch?v=9We_Tc9b97A

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Toate se întâmplă din cauză ca noi restul populației nu luam atitudine .
      Si nu unu doi aici pe bloguri ci ar trebui toți în tara asta sa sesizam și sa nu acceptam asemenea nedreptăți.
      Ar fi frumos dacă mai toată lumea sar înarma cu camere ascunse și sa filmeze tot ce mișca

      Ștergere