marți, 22 ianuarie 2013

Aurel Fratila va fi extradat


În urma solicitării părții americane, Curtea de Apel București a admis, în 11 ianuarie, cererea de extrădare a românului Aurel Frățilă .
 
Știrea nu o reiau o cunoaște toată lumea de la televizor , dar pun întrebări retorice .
Prin actuala știre încă o dată ni se confirmă că statul Român e o marionetă sau mai bine zis cei ce ne conduc sunt ca o curvă care e folosită de oricine și copii ei adică noi suntem la cheremul acelorași clienți și violatori , fără putință de apărare .
Este grav ce se întâmplă , din punctul meu de vedere , consider că statul român ar trebui ca să-ți judece singuri trădători , teroriști sau criminali .
De unde știm că acel fost soldat va avea un proces echitabil, și am mari rezerve că va avea .
Din acțiunile statului deduc că suntem singuri și fără apărare împotriva oricăror acuzații venite din exterior fondate sau nefondate . 
Să luăm cazul regretatului Teo Peter , ucis de un bețivan și neica nimeni din armata Americană .
La momentul respectiv Americanii au refuzat extrădarea bețivului, criminal dovedit , cu probe indubitabile , care a fost judecat într-o instanță ( batjocură adusă României , simulacru o gluma de proces ) unde a fost achitat , criminalul nu a făcut o zi de pușcărie .
Noi de ce am accepta să extrădăm un român , indiferent de ce a făcut sau ce funcție are sau nu are, mai ales că Frățilă nu a omorât pe nimeni , a făcut comerț , dar e pasibil de 20 de ani de închisoare , pe când Christopher VanGoethem a fost găsit nevinovat .
Cum să extrădezi un om într-o țară care nu recunoaște Tribunalul Internațional , oare de ce nul recunoaște ?!
  1. ARTICOLUL 19, alin. 1 din Constituție spune foarte clar ca:"Cetățenii romani nu pot fi extrădați sau expulzați".
  1. Prin derogare de la prevederile alineatului (1), cetățenii români pot fi extrădați în baza convențiilor internaționale la care România este parte, în condițiile legii și pe bază de reciprocitate .  
  Vrem și noi sa-l avem aici pe criminalul lui Teo Peter. Ca este vorba de reciprocitate!
  

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu