joi, 1 martie 2012

Romania blocheaza statutul de candidat la UE al Serbiei

  • La televizor si în presa scrisă s-a tot vorbit de obiectiunile româniei fată de aderarea la UE a Serbiei.
  • 20 de ani guvernantii nostri nu au dat nici un ban pe nevoile românilor din teritoriile ocupate abuziv de scumpii nostrii vecini ,  toti o tin cum ar fi [sârbii ] că cei din Timoc nu ar fi români ci Valahi iar cei de peste Prut o tot tin că sunt moldoveni , culmea că eu înteleg ce vorbesc deci nu stiam că sunt asa de deştept si mai stiu două limbi străine [ vlaha si moldovenească ] , de acum încolo am să trec la cv. si treaba aceasta .
  • De la lovitura de stat încoace românia nu a făcut nimic pentru romănii din afara granitelor tării [ dealtfel nu a făcut nimic nici pentru noi care suntem sau mai suntem în tară ] , dar ops  DESTEAPTĂTE ROMÂNE  a sunat altfel la urechea lui Băsescu mai ales după căderea din sondaje , si ce sia zis marinarul - ma Sârbii vreau în UE HAI SĂ MAI CRESTEM UN PIC ÂN SONDAJE . 
  • E scârbos să vezi cum se folosesc de acei români uitati de soartă si de vreme , ca să vezi doamne ce patrioti si ce coloană vertebrală avem .
  • Dacă tot au vrut să facă treaba aceasta de ce au aşteptat atât , basescu na fost preşedinte de la revoluţie dar e de ceva ani ,de ce nu au iniţiat dialog cu sârbii de acum 4-5-6 ani , dar nu, pe ei îi doare fix în cot de românii din Timoc , peste cîteva zile vor da înapoi si vor motiva că UE. în stânga că UE în dreapta dar vor tine să se auto elogieze de-acum încolo cu orice ocazie că ei au încercat că ei sunt patrioţi si toate mascaradele lor doar or mai prostii pe careva.
  • Din păcate tot românii din afară vor suferi si vor fi dezamăgiti încă odată de tara mamă care de multă vreme e mumă numai pentru unii .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu