marți, 14 februarie 2012

Basescu si ceata lui de pitigoi

Acum cu zăpada asta văd tot felul de abordări la TV . și pe bloguri .
Mai nou vad ca și noul prim pițigoi ca și Base-pitigoi și șleahta o tot țin cu ; populația sa nu mai tot aștepte ca statu sa le dea sa le facă sa le dreagă , sa se descurce singuri ca gata a trecut comunismul și a venit democrația.
Bun corect,nu? , păi nu !,  mai tata , că atunci de ce mai contribuim noi muritori de rand la stat.
Păi dacă e asa de ce nu e și invers , statu să se descurce,nu sămi ia mie din salar ,drepturi de ajutor etc, impozite biruri .,
Și dacă dau ce primesc an schimb,de la stat,sau ar trebui să primesc.
Păi ajutor în situații de urgenta,de-pilda. drumuri circul-abile,asistenta medicală și socială, și etc.
Multi o țin cu , ( să pună puturoșii mana pe lucru și să lucre ) da pe ce să pună mâna când nu au unde, ca statu care ar trebui sa faciliteze crearea de locuri de munca , și să se ocupe cu bunăstarea populației nu face nimic.
A !da !de acea au ieșit în piețe să facă grevă puturoșii si bețivanii că sunt leneși și au de lucru pe toate gardurile, și sunt sătui , mănâncă numa carne și caviar.
Nu știu cum pot fii atât de ipocriți și să î-și bata joc de majoritatea popuației .
Iar ăștia care o tot ard prin articole și bloguri și se tot bat în argumente cum sunt ei indignați că cineva îl acuza pe prim pițigoi și Base pițigoi ,că se vaietă oamenii că mor de foame și înzăpeziți în case , ca de , îi vina lor că ninge , și de ce nu-și fac singuri deszăpezirea , și etc.
As vrea săi văd eu pe vitejii ăștia pupincuriști de pițigoi în locul acelor oameni , iaș lua și iaș băga acolo în locul lor și sa vad cum dau ei de zor la lopata sa se dezăpezească și dimineața să nu poată ieși din casă că de o nins cam o nimica toată cam un metru pe ușă .
Scârnavi pot fi unii dar mai ales prosti și ignoranți ca de felul lor sunt tânpiti, așa prin absurd sa se pună în locul oamenilor de acolo și ar înțelege gravitatea situației, dar ei de unde să știe dacă ei au văzut zăpadă doar la schi pe la Predeal sau au măturato din balcon .

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu