miercuri, 16 martie 2011

Basescu si Boc fara coloana verticala

Zilele astea ungurii din covasna si harghita , sau mai bine zis unii ca nu toti au atacat pe fata iarasi ROMANIA si demnitatea noastra , prin spanzurarea unei papusi cu numele de Avram Iancu la Miercurea Ciuc ,cei ce nu stiu cine a fost Avram Iancu sa caute an cartea de istorie , dar cred ca nu sunt multi cei ce nu stiu de el.
Lau spanzurat si au zis ca asa ar trebui sa pateasca toti cei ce se opun si lucra anpotriva ungurilor an obtinerea autonomiei teritoriale si unirea cu ungaria, ca asta se urmareste. Mai ales ca primul ministru al ungariei si-a exprimat public sprijinul pentru obtinerea autonomiei . Cea ce anseamna ca ungaria se amesteca an treburile Romaniei si tot cea ce rezulta din aceasta.
Nici pana azi nu au luat atitudine dragi nostri guvernanti care se poarta ca un caine cu coada antre picioare care se linguseste la stapan sa primeasca un os.
An tara asta am ajuns sa nu pot sa ma angajez daca nu stiu limba maghiara sau engleza ori nu stiu ce limba . Acum se bat pe legea muncii ca sa ne puna si mai tare jugul an gat ca sa ajungem ca pe vremea cand eram IOBAGI .
Efectiv am ajuns sa cersim la usa patronilor si sa anduram umilinte ca sa avem ce pune pe masa copiilor, rusine guvernului ca toti sunt o apa si un pamant si nu ai intereseaza numai bartihanu lor,rusine si noua ca ai votam an de an si nu stim sa le punem mana an gat ca sai aducem cu picioarele pe pamant si sasi aduca aminte ca au fost pusi acolo ca sa ne serveasca si sa serveasca interesele romaniei si al romanilor.
Na ca miam spus ofu , pe blog , ca altfel nu ai cui sati spui ofu .

 PS.      Asta nu anseamna ca toti unguri sunt la fel majoritatea nau nici o treaba cu unii extremisti din randurile lor.
Am prieteni unguri si ma anpac foarte bine cu ei si am o parere foarte buna la adresa lor cea ce cred ca si ei cred la fel despre mine.  De murit de foame murim toti la fel indiferent de etnie.
Pacat ca sunt si astfel de oameni care creaza o amprenta asupra semenilor lor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu